Nicolas Cage ka shkuar të shohë varret që ka blerë për veten një dekadë më parë, në një varrezë në New Orleans, transmeton lapsi. Mesa duket vizita e tij në këtë qytet kishte qenë e planifikuar, për shkak të pjesëmarrjes në karnavale, megjithatë ndalesa në varrezën “St Louis No 1” jo, ku ai u pa bashkë me një grua të panjohur.

Si Nicolas ashtu dhe shoqëruesja e tij ishin veshur me lëkurë dhe nuk u dukën aspak të lumtur që njerëzit dhe paparacët i vunë re në varreza.