Ana Kauri u shpreh se ka frikë të vazhdoj njohjen sepse nuk ka besim të djemtë, shkruan lajmi.net.

Në emisionin e sotëm u komentua takimi mes Anës dhe Rinianit të cilin dyshja kishin kaluar shumë mirë por Ana ishte ajo e cila mbante paksa distancë nga Riniani.

Gjatë komentimit të takimit, përveç tjerash Ana u shpreh se është zhgënjyer nga djemtë më herët që kanë qenë në emision dhe tashmë e ka të vështirë zgjedhjen e djemve në takime apo edhe të vendos se për cilin nga djemtë ka ndjenja.

Rikujtojmë se, Ana e përqafoj Rinianin për surprizat që i ka bërë në takim ai pranoi por paksa me vështirësi./Lajmi.net/