Sot, vlera e një Bitcoini arriti në mbi 55 mijë e 200 dollarë, duke e shtyrë përpara drejt shifrave historike.

Tregu i kësaj kriptovalute tani është më i madh se vlera e gjigantëve të pagesave, “Mastercard” dhe “Visa” bashkë. Sipas të dhënave të “Bloombergut”, vlera e kësaj valute dixhitale është rritur për 415 miliardë dollarë në vitin 2021.