Pas testimit te linjes ajrore London Heathrow – Prishtine, e cila rezultoi shume e sukseshme tani British Airways konfirmon planet fillestare per vitin 2021.

British Airways, i konfirmon Aeroportit Nderkombetar te Prishtines ‘Adem Jashari’ LKIA, planet fillestare per vitin qe vie.

Me kete rast kjo kompani e madhe ajrore planifikon qe nga 28 marsi 2021 te lidhe aeroportin tone me nje nga aeroportet me te medha ne bote, me London-Heathrow (LHR).
Fluturimet planifikon t’i realizoj me Airbus 320, tri here ne jave te Premteve, Shtunave dhe te Dieleve.

British Airways sherben rreth 145,000 kliente cdo dite dhe ne me shume se 200 destinacione ne 80 shtete te botes.