Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 1.4 për qind dhe u tregtuan me 62.98 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 1.5 për qind dhe u tregtuan me 59.56 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit avancoi me 0.2 për qind dhe u tregtua me 1,732 dollarë amerikanë për onz.