Slavko
Perovic është me fat.

Për një
moment ai ka frikësuar të gjithë të pranishmit në stadium në Ligën e parë të
Rumanisë në ndeshjen mes Dinamo Bucuresti dhe FC FCSB.

Ai
mori një goditje në tokë, dhe ra në tokë pa ndjenja.

Stafi
mjekësor i të dy ekipeve hyn shpejtë në fushë, ashtu si ambulante, për ta
parandaluar më të keqen.

Gjatë marrjes së ndihmës së parë mjekësore, Slavko Perovic u këndell dhe më pas është dërgua menjëherë për në spital, raporton Gazeta Express.