Diona Fona është një përdoruese aktive rrjetit social Instagram, dhe së fundi ajo ka sfiduar veten me disa pyetje, shkruan lajmi.net.

Këngëtarja është pyetur se me cilin personazh ‘VIP’ do dëshironte të mbyllej në karantinë, dhe përgjigja e dhënë nuk pritej.

Ajo ka zgjedhur boksierin Anthony Joshuan me të cilin do izolohej, dhe thotë se nuk ka ndonjë arsye speciale veçse do kishte mësuar ndonjë trik në boks. /Lajmi.net/