Eriksen është afër që të nënshkruajë me Interit

Sipas
asaj që raporton ‘Gazzetta dello Sport’, Tottenham më në fund është pajtuar me
Interin dhe Christian Eriksen është afër transferimit në Itali.

Tottenham
në fillim kërkonte 20 milionë euro për lojtarin që do të jetë i lirë në
qershor, por raportohet se është pajtuar me ofertën e Interit prej 18 milionë
eurove.

Gazetari
i La Gazzetta dello Sport, Nicolò Schira, raportin se Eriksen do të nënshkruajë
kontratë deri më 2024 me Interin. /Gazeta Express/