Federata
e Basketbollit e Kosovës (FBK) e ka një porosi për basketbollistët që nuk janë
fotografuar.


fakt, shtëpia e basketbollit kosovar i ka njoftuar sot lojtarët e klubeve të
cilët nuk janë fotografuar për licencim se afati i fundit për t’u fotografuar
është të premten nga ora 15:00 deri në ora 19:00 në zyrat e FBK-së.

“Ardhja e tyre është obligative dhe njëkohësisht afati i fundit për t’u fotografuar dhe për t’u licencuar për këtë edicion në basketbollin e Kosovës. Pa u licencuar nuk kanë drejt të luajnë”, njofton FBK-ja. /Gazeta Express/