Partneri kinez i kompanisë japoneze të automjeteve Honda, Guangzhou Automobile Group (GAC Group), bwhet e ditur se ka tërhequr mbi 220 mijë automjete për shkak të defektit në sistemin e motorit.

Autoriteti Kinez i Rregullimit të Tregut njoftoi se GAC Group, ka tërhequr 222.674 automjete për shkak të defektit në pajisjet e ftohjet që gjendet në sistemin e motorit.

Operacioni për tërheqje do të fillojë më 30 gusht dhe përfshin modelin “Accord Sedan” i prodhuar mes 25 korrik 2017 dhe 7 gusht 2019.

The post Honda tërheq nga tregu mbi 220 mijë automjete appeared first on Epoka e Re.