Ky iPad ka një ekran shumë më të madh prej 10.02 inç me shumë ndriçim dy herë më i shpejt se iPad-i kaluar.

Pritshmërit e këtij “iPadi”, i kalojën kufijtë. Është i përkryer nëse punoni me shumë projekte, ju jep shumë të dyfishta nëse nuk dëshironi të kaloni nga një faqe në të tjetrën, shkruan lajmi.net.

Po ashtu, IpadOs, vjen edhe me programe të editimit dhe photoshopit të cilat mund të i përdorni shumë lehtë. Mbi të gjitha, iPad vjen edhe me laps për t’ia lehtësuar punën.

Dhe për herë të parë është krijuar nga riciklimi i mbetjeve. Kushton vetëm 300 dollarë dhe del në shitje më 20 shtator. /Lajmi.net/