Rihanna ka thënë se do të donte tre ose katër fëmijë në dekadën e ardhshme – edhe nëse nuk arrin të takojë partnerin e duhur, transmeton lajmi.net.

Diva e popit, 32 vjeçarja, në intervistën me British Vogue tha se shoqëria nënçmon gratë që rrisin fëmijët e tyre pa figurën babait, ndërsa e vetmja gjë e nevojshme për të rritur një fëmijë është dashuria.

E pyetur se ku e sheh veten në 10 vjet e ardhshme, këngëtarja tha: “Unë do të kem fëmijë – tre ose katër prej tyre.”

Rihanna tha se planifikon të ketë fëmijë edhe nëse nuk takon kurrë një burrë të përshtatshëm, duke shtuar: “Ndjehem sikur shoqëria më bën të dëshiroj të ndjehem si,‘ Oh, ju jeni gabim. ”

“Ata ju zvogëlojnë si nënë (nëse) nuk ka baba në jetën e fëmijëve tuaj. Por e vetmja gjë që ka rëndësi është lumturia, kjo është e vetmja marrëdhënie e shëndetshme midis prindit dhe një fëmije.

“Kjo është e vetmja gjë që mund të rritë një fëmijë me të vërtetë”

Ylli nga Barbados me qendër-veprim në Londër, i cili është në kopertinën e revistës ‘Vogue’, tha gjithashtu se ajo është agresivisht duke punuar në muzikë për albumin e saj të nëntë.

“Nuk mund të them kur do të lansoj … por jam duke punuar shumë në këtë album.