Një tjetër çmim i mundshëm për PlayStation 5 është shfaqur në Amazon, kësaj radhe në Francë. Sipas një liste të zbuluar së fundmi, modeli standard (ky është versioni me një disk) do të kushtojë 499,99 €.

Për krahasim, PlayStation 3 filloi për 599 euro dhe PlayStation 4 filloi për 399 euro, transmeton Lajmi.net. Pak nga pak, Sony ka zbuluar sekretet e PS5. Sony zbuloi DualSense, një kontrollues të gjeneratës së ardhshme me karakteristika të përparuara. /Lajmi.net