Capital T ishte njëri ndër artistët tanë që ishte i pranish mbrëmë në Southampton për ta përcjellë ndeshjen Kosovë-Angli, shkruan lajmi.net.

Ai mbeti i fascinuar nga loja e futbollistëve të përfaqësueses së Kosovës dhe ka një befasi për fansat.

Meqë së shpejti do të mbajë koncert në Tiranë, ai ka zbritur për 24 orë çmimin e biletave në Zonën A dhe B.

Për ndryshe, Capital T ka përfunduar një sezon të suksesshme si me këngë ashtu edhe me koncerte. /Lajmi.net/