Megjithëse kishte vend për të zgjedhur, ajo vendosi të zinte një vend pranë shkallëve.

Në një moment ajo humbi kontrollin e automjetit dhe goditi një pengesë betoni në katin e tretë të garazhit, transmeton lajmi.net.

Fatmirësisht, makina nuk ra poshtë në rrugë dhe gruaja më vonë deklaroi se ajo vetëm kohët e fundit kishte marrë një makinë me një transmetim automatik dhe se fillimisht nuk dinte nëse të ndiqte kamerat apo të shikonte në pasqyrat e pasme, dhe më tej ishte hutuar dhe frikësuar nga sensorët e parkimit.

Ajo bëri gabimin më të madh kur ngatërroi gazin dhe frenën, por kolegët e ndihmuan menjëherë dhe e parandaluan aksidentin. Ata më vonë u panë duke u tallur me të. /Lajmi.net/