Pos mjekëve, policëve dhe zjarrfikësve, edhe këta zyrtar shtetëror do t’i marrin 300 euro shtesë.

Qeveria në Detyrë e Kosovës ka miratua palon emergjente fiskale.

E në pikën 1.6 të këtij vendimi thuhet se “ndihmë prej 300 eurosh përveç policisë, mjekëe do t’i marrin edhe gardianët. Po ashtu, 300 euro do t’i marrin edhe ushtarët e FSK-së dhe ata të cilët punojnë në Karantinë.

Kjo do t’i kushtojë buxhetit të Kosovës 15 milionë euro.

The post Pos mjekëve, policëve dhe zjarrfikësve, edhe këta zyrtar shtetëror do t’i marrin 300 euro shtesë appeared first on Epoka e Re.