Qeveria e Kosovës në detyrë, në mbedhjen e mbajtur sonte, në pakon e re ka vendosur që pagesë shtesë në vlerë prej 100 euro, t’u ndaj edhe punëtorëve të dyqaneve ushqimore, furrave, si  dhe farmacive.

Sipas njoftimit, pagesa do të bëhet për muajin Prill dhe Maj, në vlerë prej 3 milionë eurosh.

The post Punëtoret e marketeve, furrave dhe farmacive, përfitojnë 100 euro nga Pako Emergjente appeared first on Epoka e Re.