Prishtinë

1.

Në  TS 35/10kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliq-Ballaban (Kodi:14016002)  prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, shtrëngim i përçuesve, ndërrim i isolatorëve të demtuar, përforcimi dhe ndërrim i shtyllave.

2.

Në  TS 35/10kV Mazgit  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV RTK-Bakshi   (Kodi:15019010)  prej orës 13:00-17:00.

Vendet: RTK Bakshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

4.

Në  TS 35/10kV Mazgit  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin   (Kodi:15019003)  prej orës 13:00-17:00.

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë).  

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

5.

Në  TS 35/10kV Mazgit  do të ndërprehet:

Dalja 35 kV Besi   (Kodi:100130)  prej orës 12:30-12:45

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovcët, Lupçi i Poshtëm,Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerme e FSK në Vranidoll, BarilevëLecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Ibër Lepenci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

6

Në  TS 35/10kV Mazgit  do të ndërprehet:

Dalja 35 kV Koliq   (Kodi:100160)  prej orës 12:30-12:45

Vendet: Fabrika e tullave dhe Fabrika e plastkes.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

7.

Në  TS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TR 1000kVA (Kodi:13000006032)  prej orës 10:00-11:00

Vendet: Rr. Asllan Pireva (një pjesë), rr.Ibrahim Kelemendi (njëpjesë), Rr .Rifat Goxhufi, Rr. Niket Dardani.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i buhollcit dhe termometrit në transformator.

8.

Në  TS 35/10kV Fushë Kosovë  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bardh i Madh  (Kodi:15018018)  prej orës 11:00-14:00.

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasese në Kuzmin dhe  prapa hekurudhe. Në lagjen 28  do të hiqen shtyllat e dyfishta të drurit.

Ferizaj

1.

Në  TS 35/10kV Ferizaj III  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gaqka  (Kodi:40042002)  prej orës 10:00-14:00

Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë,Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.                                                                                          

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i izolatorëve dhe shtrëngim i përçuesve.

2.

TS 35/10 kV Shtime do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosharës (Kodi: 41046005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Kosharja, Lubovët dhe Bizneset në rrugën ShtimeKosharë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesit.

Gjilan

1.

Në  TS 35/10kV Gjilani 3  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Përlepnica  (Kodi:60062002)  prej orës 10:00-14:00

Vendet: Prelepnica  Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc,Kafja e Bunarit, Evropa, sera, T.S. Privat fshat.Kmetovac  Kabi, Planeti, T.S Repetitor – Maja e Gjelbert,   Prelepnica, Kosaqi,Silova, Muhaxheri                                                                        

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i izolatorëve dhe shtrëngim i përçuesve.

2.

Në  TS 35/10kV Kllokot  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali (Kodi:61065005)  prej orës 11:00-12:00.

Vendet: Fsh.Mogille, nje pjese te Vitis, te Zahirt, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fab.Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq, BUJKU.

Arsyeja e ndërprerjes: Enegjizimi i TS i ri në hyrje të Vitisë.

Mitrovicë

1.

Në  TS 110/10k Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Martiraj    (Kodi:73000009)  prej orës 10:00-14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.                                                                      

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

Pejë

1.

Në  TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Fusha e Pejes   (Kodi:50000009)  prej orës 10:00-14:00

Vendet: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabërgjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

2.

Në  TS 35/10kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Fadofili  (Kodi:50052005)  prej orës 13:00-15:00

Vendet: Trofta.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kablit për transformator toroidal.

3.

Në  TS 35/10kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Zallqi  (Kodi:50052003)  prej orës 11:30-13:30

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kablit per transformator toroidal.

Prizren

1.

Në  TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti  (Kodi:32000002)  prej orës 10:00-14:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe ndërrim i isolatorëve.

Gjakovë

1.

Në  TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi:82082002)  prej orës 10:00-14:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të drurit në Gurbardh dhe pastrami I trasesë.

10.10.2019

Punime me kërkesën e paleve të treta

Prishtinë

1.

Në  TS 110/10kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Tasligje 2 (Kodi:11000004016)  prej orës 10:00-13:00

Vendet: Rr. Ymer Lutfi Paqarizi, Rr.Halim Orana, Rr .Ukë Sadiku, Rr. Visar Dodani,Rr. Mehmet Akif Dorsey, Rr. Kuvendi I Bujanit, Rr. Igballe Prishtina, Rr. Rexhep Shema(Një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i AS dhe vendosja e leftes.

2.

Në  TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Varrezat e Qytetit (Kodi:12000014060)  prej orës 09:00-14:00

Vendet: Rr. Qemal Stafa.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja dhe furnizimi i trafoblindës së re.

Pejë

1.

Në  TS 110/10k Istog do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës   10:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i trasesë.

Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

1.

TS 22035/10 kV Podujeva do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 08:00 deri në ora 10:00.

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik, Llapashticë e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i Linjës 10 kVA.

2.

TS 22035/10 kV Podujeva do te ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Doberdollet (Kodi: 14000009084) prej orës 08:00deri në ora 15:00.

Vendet: Dobërdollët.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ormanit  për TSSH Dërllupët.

3.

Në  TS 35/10kV Mazgit  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumi i Madh-Prugovc  (Kodi:15019008)  prej orës 09:00-12:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit në Lagjet Haradinaj dhe Haxhaj.

Mitrovicë

1.

Në  TS 110/10k Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Runiku(Kodi: 74000005) prej orës   10:00  deri ne ora 17:00

Vendet: Klinë e Epërme, L.Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak Kastriot, Runik, Banjë, Surigan, Radishevë, Qitakët, Leqinë dhe Tërrnovë.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i konzollave, izolatorëve dhe siguresave.

The post Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit appeared first on Epoka e Re.