Këngëtari i njohur, Dren Abazi na ka çuar plot 31 vite mbrapa. Ai ka postuar një foto ku shihet një vogëlush duke buzëqeshur dhe ky djalosh simpatik është vetë Dreni.

Nëse nuk do e dinim nga “story” i kujt e shkëputëm këtë foto, e sigurt që nuk do e gjenim dot se kush ishte, transmeton Lajmi.net.

Si atëherë edhe tani duhet ta themi që Dreni vazhdon të jetë një ndër djemtë më simpatikë.