TikTok i cili është zhvilluar nga një kompani kineze Bytedance, lejon përdoruesit që të ndajnë videot e tyre të shkurtra në të cilat mund të vendosësh muzikë, transmeton lajmi.net.

Aplikacioni i mban të dhënat e përdoruesve jashtë kinës dhe nuk është subjekt i ligjit në Kinë.

Qeveria e Indisë ka thënë që të bllokohet aplikacioni bashkë me 58 te tjerë si Alibaba’s UC Browser dhe Tencent’s WeChat dhe lojërat si Clash of Kings, shkruan Independent.

Thuhet se disa nga aplikacionet ishin duke “marr të dhëna shumë të rëndësishme në mënyrë të paautorizuar. /Lajmi.net/