Tuna Sejdiu dhe Patris Berisha kanë marrë sërish vëmendjen e mediave për shkak të një ndarje të mundshme, shkruan lajmi.net.

Tuna ndërmori veprimin për ti hequr mbiemrin Berisha Tianit ditën e sotme, ajo shiu mbiemrin nga Instagrami i djalit të saj.

Nga Tian Patris Berisha, tashmë në ‘bion’ e tij të Instagramit shkruhet Tian Sejdi, mbiemri i këngëtares.

Madje ajo e ka hequr Patrisin edhe nga lista e personave që ndjek Tiani në këtë rrjet social./Lajmi.net/