Tyson: Kam qenë kafshë


Futboll


Gazeta Express

25/03/2020 23:13

Në çdo episod të podcast-itt  të tij “Hotboxin”, Mike Tyson vazhdon të rrëfejë anekdota gjithmonë dhe më pikante. Në këtë rast, ish-boksieri ka folur për festat në të cilat merrte pjesë gjatë karrierës së tij.

“Në Las Vegas kisha akses te zona VIP i të
gjithë lokaleve të natës dhe kisha një prostitutë që ishte e dashura ime. Kur
isha i ri, isha një kafshë me para. U jepja para njerëzve, të gjithëve, festoja
me të gjithë dhe bëja seks me mamatë e tyre, motrat e tyre dhe kushërirat e
tyre… orgji”, ka thënë Tyson. 

“Isha i çmendur. Isha aq i sëmurë, sa nuk
kishte kuptim. Po punoj për  të qenë u
përulur. Nuk dua që ai person që ishte më parë të dalë përsëri. Sepse po doli,
ferri do  të dalë bashkë me të. Mund të duket
se unë jam një tip i fortë, por e urrej atë djalosh, kam frikë nga ai”.  /Telesport/