6 Tetor 2021
17:04

Denis Hakanaj

Red Bull Salzburg ka fiksuar çmimin për një nga lojtarët më të çmuar të ekipit, Karim Adeyemi.

Vlerësimi është mbi 30 milionë euro dhe, në varësi të ecurisë së lojtarit në këtë sezon, mund të arrijë në 40 milionë.

Liverpool dhe Bayern Munich janë të lajmëruar, duke parë se janë dy klubet më të interesuar për lojtarin në këtë moment.