Spektaakli i mbrmjes s sotme ishte i mbushur me surpriza dhe dhurata pr banort. Prvech t gjithave sonte kishte dhe dy hyrje t reja, Gerti dhe Lorenc Hasrama.

Hyrjet e reja i bn banort t reagojn dhe ta pyesin Arbann edhe sa do zgjatet ky Big Brother? Arbana nuk e mohoi mundsin pr tu zgjatur ky spektakl por tha q prgjigjen do e jep t shtunn e ardhshme.