Nënkryetarja e PDK-së, Vlora Çitaku, ka shpërndarë një foto të saj kur ishte në moshën 7 vjeçare.

Çitaku në këtë foto shihet me veshje kombëtare shqiptare dhe me instrumentin kombëtar, çiftelinë.“Une, 7 vjeçe, me qifteli”, shkroi shkurt Çitaku në postimin e shpërndarë në Facebook.

Nënkryetarja e PDK-së, Vlora Çitaku, ka shpërndarë një foto të saj kur ishte në moshën 7 vjeçare.Çitaku në këtë foto shihet me veshje kombëtare shqiptare dhe me instrumentin kombëtar, çiftelinë.“Une, 7 vjeçe, me qifteli”, shkroi shkurt Çitaku në postimin e shpërndarë në Facebook.