Pas debateve Olta u pyet nse e mendon lojtare t fort. Olta nuk hezitoi t prgjigjet dhe ishte e prer duke u shprehur se ajo nuk e sheh si t fort por se nuk e mendon t pamenur.

Pyetja e njjt iu b edhe Luizit, i cili shkaktoi duartrokitje me prgjigjen e tij.

Sipas tij ajo sht lojtare m e fort se Olta por jo m e fort se ai.

Un e shoh Dean lojtare m t dobt se un dhe m t fort se Olta, tha Luizi.