Afërdita Dreshaj kujdest mjaftë shumë për linjat trupore, këtë e kemi parë në postimet e saj të shumta.

Edhe ditën e sotmë ajo ditën e ka fillluar në palestër, ku po duket edhe mjaftë bukur, shkruan”Kosovarja”.Veshjet sportive i zbulojnë saj linat përfekte turpore dhe duket mjaftë në formë.

Ndër të tjera, bukuroshja qëndron mjfatë aktive në rrjetet sociale./Kosovarja/