Një aksident i rendë trafiku ka ndodhur në udhëkryqin Xerrxë-Rugovë, në rrugën Gjakovë-Prizren.

Lexues të IndeksOnline kanë dërguar pamje të aksidentit.

Ndërsa, policia dhe zjarrfikësit kanë dalur në vendin e ngjarjes.

Momentalisht nuk dihen detaje tjera.

Më poshtë pamje:

/