Një aksident mjaft i çuditshëm ka ndodhur para pak minutash, te Parku i Biznesit në Drenas.

Vetura ka përfunduar mbi rrethojat e rrugës.

Policia ka dalë në vendngjarje dhe po mirret e rastin, ndërkaq rrugës janë shkaktuar kolona.