Alban Skenderaj është detyruar të anulojë koncertet në Amerikë.

Përmes Instagramit, artisti njoftoi se çështjet familjare shumë të rëndësishme e kanë shtyrë drejt këtij vendimi.

Ai iu kërkoj falje organizatorëve dhe fansave duke iu kërkuar mirëkuptim dhe premtoi të tjera data së shpejti.