Andrra Destani në imazhet e fundit që ka publikuar shihet që ka shtuar shumë kilogramë.

Ajo gjithmonë vazhdon të jetë aktive me pozat e ndryshme tek ndjekësit, ku në çdo kohë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që ka një stil perfekt, Andrra këtë herë duket ndryshe me shtimin e kilogramëve.

Edhe në veshje të ngushtë dhe me një shkrepje të imazhit nga afër vështirë ta njihni që është ajo.

Theksojmë, Andrra dhe Sinani janë prindër të dy fëmijëve.