Ajo ka percjellur spektaklin e mbrëmshëm teksa ka ndarë edhe disa storie në rrjete sociale.

Në storien e saj në Instagram, Anita Muçaj ka publikuar disa pamje nga tv teksa shihet duke e ndjekur programin nga shtëpia.

Ndërkohë, ajo komenton edhe situatën e ndodhur mbrëmë e që ishte eliminimi i Einxhel, megjithatë asaj iu mundësua sërish qëndrimi brenda me biletën kthyese.

Anita, në storien e saj i drejtohet Dagz të dal pas Einxhel sepse ai u rikthye vetëm për të pas daljes me Dj Pm.

Në vazhdim në një postim tjetër, ajo shpreh dëshirën që Shkira të kishte biletën kthyese dhe të vazhdonte lojën, gjithashtu edhe lidhjen me Dagz.

Ndryshe, përveç Anita Haradinaj edhe figura tjera publike po e përcjellin spektaklin e madh “Big Brother VIP”.