Të gjithë tashmë e dimë që Arbana Osmani dhe Xhemi Shehu janë shoqe të ngushta.

Prej vitesh ato janë të pandara dhe shpesh jemi mësuar ti shohim në postimet e tyre në rrjetet sociale, ku ndajnë momente nga përditshmëria në shoqërinë e njëra-tjetrës.

Edhe pse tani nuk ndajnë më të njëtat ambiente pune, dy prezantueset gjithmonë gjejnë kohë për të kaluar momente të çmendura së bashku.

Në një intervistë në instagram me ndjekësit Arbana është pyetur, pse Xhemi nuk është futur në Big Brother Vip.

Dhe e e menjëhershme ka qenë përgjigjja e Arbanës, “Kush të tha që nuk do ta fus”.

Përgjigjia e saj ka lënë vend për dyshime se mbase shumë shpejt Xhemi mund ti bashkohet shtëpisë më të zhurmshme Vip.