Dy persona janë arrestuar nga Policia e Kosovës në Podujevë, raporton .

Sipas Policisë së Kosovës, arrestimi i tyre është bërë pasi të njëjtit muaj më parë, sipas PK-së, kishin kryer një vjedhje.

“Rr. 19 Qershori, Podujevë 19.06.2022 – 23:25. Pas një pune hetimore lidhur me rastin me datë 01.08.2022 janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj kosovarë dhe të njëjtit me vendim të prokurorit pas intervistimit janë dërguar në mbajtje”, ka njoftuar Policia e Kosovës./