Një person i kërkuar nga organet e rendit është arrestuar në Pikën Kufitare në Merdar, njofton .

Sipas Policisë së Kosovës, arrestimi i të dyshuarit është bërë në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata.

I njëjti është dërguar në mbajtje.

Policia s’e ka bërë të ditur identitetin e të dyshuarit dhe arsyet që kanë çuar në arrestimin e tij.

do t’iu mbajë të informuar…/