Pas të gjitha tensioneve brenda shtëpisë që janë krijuar sot pas debateve mes Fifit dhe Sarës, banorët janë ulur dhe kanë diskutuar së bashku për gjëra të mira.

Ata kanë vendosur që buxhetin ta dhurojnë për bamirësi.

Të gjithë së bashku pas mendimeve të ndryshme mes tyre ata e panë më të arsyeshme të blejnë ushqime sesa të dhurojnë lekë.

Këtë bamirësi do t’ia dhurojnë Shtëpisë së Fëmijëve.