Banorët kanë filluar sot duke e bërë provë javore.

Dy banorë nga skajet e pishinës duhet të tërheqin tjetrin me litarë, kështu duke rënë njëri në pishinë.

E radha i ka ardhur Beniadës me Sarën.

Tashmë kur jemi në mes të dimrit, Beniada na ka befasuar me veshjen e saj në oborr.

Ajo ka preferuar të vesh bikine që në rast se bie në pishinë do ta ketë më të lehtë.

Si duket ajo është nxehur nga ngrehja e litarit dhe nuk e ka ndjerë të ftoftin.