Ditën e martë në BB ViP është futur koreografi Tan Brama. Ai ka punuar me një numër të madh artistësh ama në një intervistë te ca kohëve më parë ka rrëfyer se Arilena është në borxh me të.

Ai ka lënë obligimet e tij për t’ju dedikuar projektit të Arilenes e në fund nuk janë ndarë të kënaqur sepse nuk ka marrë as mirënjohjen dhe as anën financiare.

”Ne jemi miq te vjeter por ama kur futet leku ne mes ndryshojne gjerat”- ka thënë Tan Brama.

Por a është larë ky borxh? Mbetet për t’u parë…