Beniada është personazhi më karizmatik brenda shtëpisë së BBV-së.

Ajo ka arritur të rrëmbejë zemrat e shumicës së publikut me theksin e saj të të folurit.

Madje ajo mori vëmendje edhe nga fytyra publike pasi i ngatërronte emrat e tyre.

Banorja gjithmonë arrinë t’i shkrijë së qeshuri të gjithë me deklaratat e saj që nganjëherë edhe nuk i kupton.

E në formë shakaje ajo sot ka bërë një thirrje për rininë shqiptare.

Ajo ka kërkuar që femrat shqiptare mos të martohen nga 18 vjeç por ta shijojnë jetën e tyre.

Madje ajo ka thënë se femrat shqiptare do ta shijojnë jetën dhe do të i ndërrojnë burrat çdo muaj.

Banorët u shkrinë së qeshuri me të ndërsa ajo bërtiste duke folur.