Një prapaskenë interesante është zbuluar në lidhje me kthimin e Cristiano Ronaldo-s te Manchester United gjatë një podcast-i të BBC.

Legjenda e futbollit anglez ka zbuluar se transferimi i portugezit është realizuar nga Ed Woodward (administratori i deleguar i Red Devils)… në kopshtin e shtëpisë së tij:

“Do të zbuloj gjithçka. Ed Woodward është një mik dhe komshi. E ka marrë Cristiano Ronaldo-n kur ishte në kopshtin tim. Ka hyrë në shtëpi teksa fliste në telefon me Jorge Mendes. Shpresoj të mos zbuloj shumë, por kam një fotografi fantastike të tijën në telefon, të cilën do ta publikoj nëse ai do të më lejojë”.