Bruno sapo na dhuroi emocione të forta përmes postimit në Instagram.

Ai ka krijuar një duet me Fifin, edhe pse ajo është brenda shtëpisë së BB VIP, duke përdorur zërin e saj dhe të vetin.

Artisti, mik i ngushtë i Fifit, tha se edhe pse ajo nuk e sheh këtë krijim, do ta ndjejë nga larg.

Mbani lotët.