Në raportin 24 orësh të policisë bëhet e ditur se një burrë nga Gjilani ka pësuar lëndime të rënda trupore nga një grua.

Kjo e fundit është arrestuar dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Derisa sipas policisë rasti vazhdon të hetohet.