Buxheti Për 2023 Peshon 5,3 Miliardë Euro

buxheti-per-2023-peshon-5,3-miliarde-euro

Më shumë para për harmonizimin e pensioneve dhe rrogave me shpenzimet e jetës, mjete për masat kundër krizës, por edhe rritje për mbi 50% të investimeve kapitale. Këto janë projeksionet për Buxhetin e vitit të ardhshëm që ministri i financave Fatmir Besimi i prezantoi para deputetëve në Komisionin për financime dhe buxhet.

Propozimi parasheh që buxheti për vitin 2023 të jetë 5,3 miliardë euro. Sipas opozitares VMRO-DPMNE ky buxhet është i vëllimshëm, joreal dhe për të dorëzuan 200 amendamente.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!

Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Keni futur një adresë të pasaktë email!

Ju lutem shkruani adresën tuaj e-mail këtu

Kontakti: [email protected]