Teuta është aktore e cila gjithmonë del në përkrahje të vajzave dhe këtë mund ta vëreni shumë lehtë

Së fundmi në llogarinë e saj Instagram ka shpërndarë një video ku edhe vajza e saj e vogël shpreh mendimin, shkruan”Kosovarja”.

Kaq mirë e ka edukuar Teuta, saqë prej tani të dijë vlerën e vajzave dhe të rritet femër e fortë.

Kujtojmë se vajzat e Teutës janë shembull shumë e mirë për t’u ndjekur./Kosovarja/