Këtë javë gara për të eliminuarin ka qenë mjaft e fortë.

Dy nga emrat më të dashur në nominim Dagz dhe Sarah janë votuar nga publiku për ta lënë shtëpinë.

Sara është konkurrentja që la shtëpinë duke hequr dorë nga shuma e madhe prej 100 mijë eurosh.

Dagz është deklaruar sot vullnetarisht se nuk do të rrijë deri me 18 shkurt pasi që ka shumë punë që po e presin jashtë.

Kujtojmë se Pm kur surpizoi Sarën me 1 janar ishte lutur që ajo të dalë nga shtëpia, e lutja e tij u bë realitet ani pse e kishte thënë si në shaka nga malli që kishte për të