DJ Dagz ka vazhduar qëndrimin në shtëpinë e Big Brother Albania

Gjatë tërë ditës është përfolur së DJ Dagz është do të dalë nga shtëpie por që duket se kjo nuk ka ndodhur.

I ndodhur përballë një zgjidhje të vështirë, të rrijë apo jo, t’i përkushtohet karrierës me koncerte jashtë shtëpisë apo të vazhdojë aventurën e tij të dashurisë me Einxhel, Dagz ka marrë një vendim

E vendimi i tij ka qenë që ai do ta shijojë më shumë aventurën në shtëpi, pasi që gjatë kësaj kohe më shumë ka qenë duke u marrë me muzikë dhe karrierë se sa me vetën e tij.