Gjatë ditës së sotme është zhvilluar një lojë në ‘BBB’.

Ishte Dagz ai i cili prishi lojën ku tregoi vendin e gjërave të fshehura.

Ndërsa, dukej sikur Einxhel është mërzitur për këtë fakt.

Dagzi tha se ndihet fajtor dhe se është penduar që ka vazhduar qëndrimin në ‘BBV’, ndërsa Einxhel tha se është e lumtur që ai vazhdon të jetë në shtëpi dhe se mërzia e saj nuk ka të bëjë aspak me të.