Haradinaj theksoi se Kodrës së Trimave duhet t’i lejohet legalizimi i objekteve dhe ndërtimi i lartë. ‘Rritja e koeficientit të ndërtimit i jep mundësi për zhvillim kësaj lagjeje’, u shpreh ai.

Njoftimi i plotë: ‘Edhe pse jemi në vitin 2021, Kodra e Trimave ende nuk ka palestër sportive, nuk ka biblotekë, ndriçim e Shtëpi të Kulturës. Kodrës së Trimave duhet t’i lejohet legalizimi i objekteve dhe ndërtimi i lartë.

Rritja e koeficientit të ndërtimit i jep mundësi për zhvillim kësaj lagjeje. Programi ‘e para Prishtina’, kësaj lagje i jep mundësi për zhvillim dhe trajtimin e merituar që i ka munguar në qeverisjet e kaluara.

#eparaPrishtina #punamarë