Olta dhe Qestori kan diskutuar s bashku lojn e Deas. Qetsori sht shprehur se Luizi dhe Kiara do prdorin Dean, derisa ajo t mendoj se do t shkoj n finale.

Olta shtoi se vet Luizi ia ka thn kt gj, por Dea e pranon pr prfitimet e veta n loj.

Sipas saj qllimi kryesor i Dea Mishel sht t nxjerr Kiarn jasht.