Adama Traoré nuk konsiderohet më i pashitshëm nga Wolverhampton dhe mund të largohet dhe të luajë diku tjetër në janar.

Spanjolli i lindur në vitin 1996 në fakt mund të sakrifikohet, siç raportohet nga mediat britanike, për të lejuar klubin të ketë burimet për të përforcuar departamentet e tjera.

Lojtari, i cili ka ende një kontratë 18-mujore, mund të shitet për rreth 20 milionë.

Sivjet rendimenti i tij nuk ka qene ai qe pritej dhe teksa sezonin e shkuar vleresohej me shume, tashme i ka rene totalisht vlera.